Draadalgverwijderaar Alg-Stop 2½kg

AquaForte Alg-Stop onttrekt de voedingsstoffen uit het water die de draadalgen nodig hebben om te groeien.  Alg-Stop lost snel op in het water zodat de draadalgen het middel snel kunnen opnemen. Korte tijd na de opname lost het kalkskelet van de algen op zodat ze loslaten en door het filter kunnen worden afgevangen.

 
24,60
(29,77 incl btw)
10 dagen
SC810
Voorraad
+
Draadalgverwijderaar Alg-Stop 2½kg https://vijverwinkelnederland.nlhttps://vijverwinkelnederland.nl/images/detailed/3/SC810.jpg <p>AquaForte Alg-Stop onttrekt de voedingsstoffen uit het water die de draadalgen nodig hebben om te groeien. Alg-Stop bevat geen algiciden, ammoniumverbindingen of metaalzouten. Het is absoluut onschadelijk voor mens en dier, planten en filterbacteri&euml;n. Met dit product maakt u een milieubewuste keuze. Alg-Stop lost snel op in het water zodat de draadalgen het middel snel kunnen opnemen. Korte tijd na de opname lost het kalkskelet van de algen op zodat ze loslaten en door het filter kunnen worden afgevangen.</p> €<span>24,60</span>
4 5 0

AquaForte Alg-Stop onttrekt de voedingsstoffen uit het water die de draadalgen nodig hebben om te groeien. Alg-Stop bevat geen algiciden, ammoniumverbindingen of metaalzouten. Het is absoluut onschadelijk voor mens en dier, planten en filterbacteriën. Met dit product maakt u een milieubewuste keuze. Alg-Stop lost snel op in het water zodat de draadalgen het middel snel kunnen opnemen. Korte tijd na de opname lost het kalkskelet van de algen op zodat ze loslaten en door het filter kunnen worden afgevangen.

EAN code:
8717605060026