Verzenden & retouren

Verzenden

De verzendkosten voor pakket bestellingen in Nederland (excl. de wadden eilanden) boven de € 60,00 (België € 75,00)  zijn franco palletzendingen zijn boven de € 250,00 (België € 300,00) franco. Voor leveringen tot € 60,00 hanteren wij € 7,50 (België € 8,50) aan tegemoetkoming in de transportkosten.

Al onze goederen worden verzonden met Eigen Vervoer, Das koerier of PostNL. Onze transporteurs hanteren de volgende aflevertijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
  • Op dagen, gemarkeerd als wettelijke feestdag, worden geen goederen afgeleverd.

De goederen worden  bij u of bij uw buren aangeboden. Indien niet aanwezig wordt er een briefje in uw brievenbus achtergelaten, zodat u een afspraak kunt maken.

 

Retourneren

Retourneren van goederen, die niet aan uw verwachtingen voldoen

Producten, die niet conform de omschrijvingen op de website zijn samengesteld en niet aan uw verwachtingen voldoen kunnen worden geretourneerd. Wel vragen wij u ons vooraf binnen 14 werkdagen per mail te informeren met de gegevens van de retourzending (ordernummer, leverdatum, reden retour).

Retourverzending dient door u plaats te vinden in, zoveel als mogelijk, de originele verpakking en binnen uiterlijk 14 kalenderdagen na ontvangst.

  • De kosten voor de verzending worden door u gedragen.
  • Binnen 30 dagen na ontvangst wordt het door u betaalde bedrag voor de goederen teruggestort.

Retourneren van beschadigde of incomplete goederen

Producten, die beschadigd zijn of incompleet zijn kunnen worden teruggestuurd.
Wij vragen u ons vooraf binnen 14 werkdagen, per mail te informeren met de gegevens over de retourzending (ordernummer, leverdatum, reden retour).

Wij nemen vervolgens contact met u op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
  • Het verzorgen en initiëren van de retourzending ligt bij u.
  • Wij dragen ook de kosten voor de retourzending.