Over ons

Vijverbouw Nederland is een bedrijf wat in 2009 is voortgekomen uit een specialisatie van hoveniersbedrijf Edwin van den Heuvel, en is ontstaan doordat vijverspecialist John Kwinten,een specialist in het bouwen en begeleiden van zwemvijvers, Koi vijvers en natuurvijversin Nederland en België, in 2009 tot dit bedrijf is toegetreden, nadat hij ruim 10 jaar ervaring op had gedaan op een grote vijverafdeling in het zuiden van het land.

John wilde graag zijn passie voor vijvers voortzetten, en Edwin van den Heuvel was als gepassioneerd hovenier en vijver aanlegger, op zoek naar een specialist, die vanuit zijn jarenlange opgedane kennis op het gebied van vijver en filtertechniek, van toegevoegd waarde zou zijn voor het waterwereld in de tuin.

Door een groeiende vraagvan hoveniers en particulieren uit de regio, voor begeleiding, hulp en advies van aanleg, en of complete realisatie van vijvers, ontwikkelde Vijverbouw Nederland zich steeds meer tot op een op zich zelf staand bedrijf.
wat eind 2010 resulteerde in een verhuizing naar Industrieterrein de Haagdoorn, Lange Voren39 te Eersel.

Op deze locatie was het mogelijk om naast de opslag van machines en materialen ook een verkoop en advies punt op te starten van gerenommeerde vijverproducten voor de hoveniers en particulieren.

Sinds 2014 is onze winkel uitgebreid met een webshop om u online van dienst te kunnen zijn.
De producten waar Vijverbouw Nederland mee werkt en ook achterstaat vindt u voor een gedeelte terug in onze webshop vijverwinkelnederland.nl.

Deskundig advies door jarenlang ervaring in aanleg van vijvers, waterpartijen, zwem- en koivijvers, hebben wij een groot assortiment opgebouwd in onze winkel voor de kleine vijvers maar ook voor de professionele zelfbouwer. Voor u gemak kunt u rondneuzen in onze shop en eenvoudig online bestellen. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Eersel.

In 2014 is Vijverbouw Nederland, volledig losgekoppeld van hoveniersbedrijf Edwin van den Heuvel,en iszelfstandig als Vijverbouw Nederland BV verder gegaan. Waarbij Edwin van den Heuvel na 18 jaar eigenaar van het gelijknamig hoveniersbedrijf te zijn geweest, zich ook steeds meer richt op de aanleg van vijvers en totale tuinprojecten, en de verkoop van vijverproducten.
Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat per 1 januari 2016 alle werkzaamheden uitgevoerd worden onder Vijverbouw Nederland BV.

Door de jarenlange hoveniers ervaring en de uitgebreide kennis en expertise op vijvergebied, is Vijverbouw Nederland BV de juiste partij voor de aanleg van uw Zwemvijver , Koi-vijver , Natuurvijver, fontein en het totale vijver en tuin project..